عوارض تلفن همراه چیست؟
عوارض تلفن همراه چیست؟ تحقیقات نشان داده اند که موبایل سرطان زاست. علاوه بر آن احتمال ابتلا به بیماریهای آلزایمر و پارکینسون را هم افزایش میدهد. حتی تحقیقات جدید نشان داده اند که اگر شخصی ۲۲ دقیقه با موبایل صحبت کند، ساختار آنزیمی بزاق دهانش کلا تغییر میکند.
علاوه بر این، تأثیرات منفی بر روی خون و ادرار دارد. میدانهای الکترومغناطیسی به ویژه آنهایی که در گستره فرکانس بدن هستند، باعث تغییر عملکرد جذب مواد معدنی در بدن میشوند و سرعت گسترش تومورها را افزایش میدهند. هر ۰۰۴ /۰ ثانیه این امواج به بدن ما برخورد کرده و از آن عبور میکند. حال شما اگر یک روز موبایل را با خود حمل کنید حساب کنید چند بار در معرض آنها قرار میگیرید؟
ما با کاهش زمان مکالمه با تلفن همراه و استفاده از هندزفری در مکالمات و در صورت نداشتن هندزفری فاصله دو سانتیمتری موبایل با گوش را رعایت کنیم. همچنین می توانیم با ارسال پیامک به جای مکالمه، گوش دادن بیشتر از حرف زدن ، استفاده ی موبایل در فضاهای آزاد و دارای آنتن دهی کافی و دور نگه داشتن گوشی موبایل در زمانی که لازم نیست مثلا شبها موقع خوابیدن مضرات موبایل را کم کنیم.
همین پدیده در بررسی اثرات امواج در بیماران تالاسمی هم مشاهده شده و در این مورد از نظر ساختار هموگلوبین، ساختمان سوم آن که عامل اصلی عملکردهای این مولکول است، دچار تغییر شده است… حالا دیگر استفاده از تلفن همراه در جامعه کنونی اجتناب ناپذیر است و البته نگرانی ها درباره اثرات امواج تلفن همراه بر سلامت انسان با رشد بیش از حد تلفنهای همراه نیز بیشتر شده است. به تازگی هم اعلام شده براساس بررسی های تازه حدود ۶۵۵ درصد از بزرگسالان گوشی های تلفن همراه خود را نیز همراه با خود به بستر میبرند که این کار از نظر بهداشتی و حفظ سلامت زیانبار است.