آموزش های غیر حضوری
آموزش های غیر حضوری طوری طراحی و برنامهریزی نشدهاند که با زندگی همهی ما مطابقت و هماهنگی داشته باشند. بنابراین وظیفه داریم با توجه به سبک و برنامهی زندگی خودمان، بچهها را با این برنامه هماهنگ کنیم.
دانستن اینکه چه عواملی را باید در نظر گرفت، نحوهی اجرای برنامه و نحوهی پایبندی به برنامه همگی مهم هستند. نکتهی مهم دیگر این است که مثل همیشه برنامهای که طراحی میکنید، باید روی کاغذ به صورت مکتوب باشد.
همهی ما در سال ۲۰۲۰ زندگی منحصربهفرد و چالش برانگیزی را داریم و آموزش های غیر حضوری ، مهمترین جنبهی این زندگی تازه است. زمانی با این وجه از زندگی کنار میآییم که برایش برنامهریزی کنیم و بدانیم که آموزش هم بخشی از برنامهی روزمرهی زندگی اولیا و دانشآموزان است و این بار نقش اولیا پررنگتر از سابق است. بنابراین با فرزندتان و حتی معلمش در مدرسه، گفتوگو کنید و سعی کنید با توجه به شغل خودتان و وقت آزادی که در خانه دارید، برنامهی خوبی برای آموزش فرزندتان تدوین کنید.
به این فکر کنید که آیا لازم است برای فرزندتان کلاس خاصی خارج از برنامهی مدرسه در نظر بگیرید یا نه. شاید بخواهید از خستگی فرزندتان بهدلیل در خانه ماندن زیاد جلوگیری کنید و کلاسی را برایش در نظر بگیرید که وضعیت بهداشتی در آن رعایت میشود. کلاسهای آموزش زبان، نقاشی، ورزش و کتابخوانی با رعایت پروتکلهای بهداشتی برگزار میشوند و کمک میکنند که بچهها از زمان زیادی که در اختیار دارند، بهتر استفاده کنند. حتی ممکن است این کلاسها آنلاین و در عین حال برای کودک مفرح و جذاب باشند. این موضوع هم باید در برنامهریزی آموزشی مدنظر قرار داده شود.
به برنامهی زندگی خانوادهی خودتان دقت کنید. به وضعیت جسمی و روحی و عادات فرزند خود نیز توجه کنید. هر خانواده با توجه به شغلی که پدر و مادر دارند، سبک زندگی ویژهی خود را خواهد داشت. ممکن است عادت به سحرخیزی داشته باشید یا شبها تا دیروقت بیدار باشید. ممکن است فرزندتان به استراحتهای کوتاه عادت داشته باشد یا اینکه دلش بخواهد تا قبل از غروب آفتاب، همهی برنامههای درسیاش را انجام دهد و شبها در کنار شما باشد. با درنظرگرفتن تمام این الگوها، برنامهی منحصربهفرد خانوادهی خود را تنظیم کنید.